Esileht»Standardimine»Komiteed»Komiteede loetelu»EVS/TK 1

EVS/TK 01

Toit

Käsitlusala

Toiduainete analüüs, proovivõtu-, analüüsi- ja horisontaalmeetodid. Tarneahela ohutus. Põllumajanduslikud toiduained, piim ja piimatooted, loomsed ja taimsed rasvad ja õlid ning nende kõrvalsaadused.

Peegelkomiteed

  1. CEN/TC 275 - Food analysis - Horizontal methods
  2. CEN/TC 302 - Milk and milk products - Methods of sampling and analysis
  3. CEN/TC 307 - Oilseeds, vegetable and animal fats and oils and their by-products - Methods of sampling and analysis
  4. CEN/TC 338 - Cereal and cereal products
  5. ISO/TC 34 - Food products
  6. ISO/TC 34/SC 12 - Sensory analysis
  7. ISO/TC 34/SC 5 - Milk and milk products
  8. ISO/TC 34/SC 9 - Microbiology
  9. ISO/TC 34/SC 17 - Management systems for food safety
  10. CEN/TC 460 - Food Authenticity
  11. CEN/TC 463 - Microbiology of the food chain

Komitee liikmed

  1. Tallinna Tehnikaülikool
  2. Põllumajandusuuringute Keskus
  3. AS Tere
  4. MTÜ Eesti Toiduainetööstuse Liit
  5. Orkla Eesti AS
  6. Veterinaar- ja Toiduamet
  7. Veterinaar- ja Toidulaboratoorium
  8. A. Le Coq AS
  9. AS Rannarootsi Lihatööstus
  10. Icosagen AS

Komitee asutamise kuupäev

31.10.1996

Tööprogramm

Tehnilise komitee tööprogramm

Kontakt

Esimees

Marika Urke

Aseesimees

Sirje Potisepp

Tehniline sekretär

Liina Laineveer

Eesti Standardikeskuse kontaktisik

Triin Teppand

Infoteenus Sirvimisteenus2