Home»Standardisation»Committees»List of Committees»EVS/TK 1

EVS/TK 01

Toit

Scope

Toiduainete analüüs, proovivõtu-, analüüsi- ja horisontaalmeetodid. Tarneahela ohutus. Põllumajanduslikud toiduained, piim ja piimatooted, loomsed ja taimsed rasvad ja õlid ning nende kõrvalsaadused.

Mirror Committees

  1. CEN/TC 275 - Food analysis - Horizontal methods
  2. CEN/TC 302 - Milk and milk products - Methods of sampling and analysis
  3. CEN/TC 307 - Oilseeds, vegetable and animal fats and oils and their by-products - Methods of sampling and analysis
  4. CEN/TC 338 - Cereal and cereal products
  5. ISO/TC 34 - Food products
  6. ISO/TC 34/SC 12 - Sensory analysis
  7. ISO/TC 34/SC 5 - Milk and milk products
  8. ISO/TC 34/SC 9 - Microbiology
  9. ISO/TC 34/SC 17 - Management systems for food safety
  10. CEN/TC 460 - Food Authenticity
  11. CEN/TC 463 - Microbiology of the food chain

Committee Members

  1. Tallinna Tehnikaülikool
  2. Põllumajandusuuringute Keskus
  3. AS Tere
  4. MTÜ Eesti Toiduainetööstuse Liit
  5. Orkla Eesti AS
  6. Veterinaar- ja Toiduamet
  7. Veterinaar- ja Toidulaboratoorium
  8. A. Le Coq AS
  9. AS Rannarootsi Lihatööstus
  10. Icosagen AS

Establishment Date

31.10.1996

Work Programme

Work Programme for Technical Committee

Key Contacts

Chairman

Marika Urke

Vice-chairman

Sirje Potisepp

Technical Secretary

Liina Laineveer

Coordinator

Triin Teppand

Sirvimisteenus2 Online-kogud2