Tagasi

EVS-EN 1672-2:2005+A1:2009

Toidutöötlemismasinad. Põhimõisted. Osa 2: Hügieeninõuded KONSOLIDEERITUD TEKST

Üldinfo
Kehtetu alates 31.12.2020
Alusdokumendid
EN 1672-2:2005+A1:2009
Direktiivid või määrused
2006/42/EC Masinad

Olgugi et standard on tühistatud, on sellel Euroopa Liidu õigusakti 2006/42/EC mõistes siiski vastavuse eeldus ning vastavust  õigusakti nõuetega saab tagada, kui kasutada standardi tühistatud versiooni. Vastavuse eeldus kehtib, kuni vastav muudatus avaldatakse Euroopa Liidu Teatajas.
 
Uusimat Euroopa Liidu Teatajas avaldatud kooskõlastatud standardite nimekirja saad vaadata siit: 
http://ec.europa.eu/growth/single-market/european-standards/harmonised-standards/

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
31.12.2020
Põhitekst
07.05.2009
Põhitekst + muudatus
Põhitekst
EVS-EN 1672-2:2005
This document specifies common hygiene requirements for machinery used in preparing and processing food for human and, where relevant, animal consumption to eliminate or minimise the risk of contagion, infection, illness or injury arising from this food. It identifies the hazards which are relevant to the use of such food processing machinery and describes design methods and information for use for the elimination or reduction of these risks. This document does not deal with the hygiene related risks to personnel arising from the use of the machine. This document applies to food processing machines – Examples of such groups of food processing machinery are given in the informative Annex B. NOTE  Separate hygiene requirements are contained in other EU Directives (see Bibliography). In addition, the principles contained in this document can be applied to other machinery and equipment used to process food where similar risks apply. Examples of hygiene risks and acceptable solutions are given in the informative Annex A. This document is not applicable to machines manufactured before the date of publication of this document by CEN.
*
*
*
PDF
23,18 € koos KM-ga
Paber
23,18 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN 1672-1:2014

Food processing machinery - Basic concepts - Part 1: Safety requirements
Uusim versioon Kehtiv alates 07.11.2014
Põhitekst

EVS-EN ISO 14159:2008

Masinate ohutus. Masinate konstrueerimisel kohaldatavad hügieeninõuded
Uusim versioon Kehtiv alates 04.07.2008
Põhitekst

EVS-EN ISO 13850:2015

Masinate ohutus. Hädaseiskamisfunktsioon. Kavandamise põhimõtted
Uusim versioon Kehtiv alates 03.12.2015
Põhitekst

EVS-EN ISO 12100:2010

Masinate ohutus. Projekteerimise, riskide hindamise ja riskide vähendamise üldised põhimõtted
Uusim versioon Kehtiv alates 06.12.2010