Tagasi

EVS-EN 15774:2010

Toidutöötlemismasinad. Värskete ja täidetud makaronitoodete (tagliatelled, kannelloonid, ravioolid, tortelliinid, orecchiette'd ja gnocchi'd) töötlemismasinad. Ohutus- ja hügieeninõuded

Üldinfo
Kehtiv alates 05.01.2011
Alusdokumendid
EN 15774:2010
Direktiivid või määrused
2006/42/EC Masinad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
05.01.2011
Põhitekst
This European Standard applies to machines for the processing of fresh and filled pasta, by mixing, kneading, dough sheet forming, pasta forming and pasteurizing, as described in Clause 3. It applies to stationary and movable machines (not intended to be moved during operation), with a nominal capacity of not less than 25 kg/h. This European Standard deals with all significant hazards, hazardous situations, and events when the machines falling within the scope of this standard are used as intended and under conditions of misuse which are reasonably foreseeable by the manufacturer (see Clause 4). It deals with the hazards during the following phases of themachines' lifetime: transport, assembly and installation, commissioning, setting and adjusting, operation, cleaning, fault finding, maintenance, de-commissioning, dismantling, disabling and scrapping.
*
*
*
PDF
28,06 € koos KM-ga
Paber
28,06 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN 1672-1:2014

Food processing machinery - Basic concepts - Part 1: Safety requirements
Uusim versioon Kehtiv alates 07.11.2014
Põhitekst

EVS-EN 415-1:2014

Pakkemasinate ohutus. Osa 1: Pakkemasinate ja nende tarvikute terminoloogia ja klassifikatsioon
Uusim versioon Kehtiv alates 04.08.2014
Põhitekst

EVS-EN ISO 14119:2013

Masinaohutus. Kaitsepiiretega ühendatud blokeerimisseadised. Kavandamise ja valiku põhimõtted
Uusim versioon Kehtiv alates 14.11.2013
Põhitekst + muudatus

EVS-EN 1672-2:2005+A1:2009

Toidutöötlemismasinad. Põhimõisted. Osa 2: Hügieeninõuded KONSOLIDEERITUD TEKST
Kehtetu alates 31.12.2020