Tagasi

EVS-EN 1785:2003

Toiduained. Rasva sisaldava kiiritatud toiduaine väljaselgitamine. 2-alküültsüklobutanooni gaasikromatograafiline / massispektromeetriline analüüs

Üldinfo
Kehtiv alates 06.10.2003
Alusdokumendid
EN 1785:2003
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
06.10.2003
Põhitekst
Põhitekst
This European Standard specifies a method for the identification of irradiation treatment of food containing fat. It is based on the mass spectrometric (MS) detection of radiation-induced 2-alkylcyclobutanones after gas chromatographic (GC) separation [1] to [3]. The method has been successfully tested in interlaboratory trials on raw chicken, pork, liquid whole egg, salmon and Camembert [4] to [8]. Other studies demonstrate that the method is applicable to a wide range of foodstuffs [9] to [21]
*
*
*
PDF
13,20 € koos KM-ga
Paber
13,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit: 2,40 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN 1786:2000

Toiduained. Luid sisaldava kiiritatud toiduaine väljaselgitamine. Elektronparamagnetresonantsspektroskoopia meetod
Uusim versioon Kehtiv alates 01.08.2000
Põhitekst

EVS-EN 1787:2000

Foodstuffs - Detection of irradiated food containing cellulose by ESR spectroscopy
Kehtetu alates 18.04.2022