Tagasi

Vabandust – see toode pole enam saadaval

EVS-EN 203-1:2014

Gaaskuumutusega toitlustusettevõtteseadmed. Osa 1: Üldised ohutusnõuded

Üldinfo
Kehtetu alates 31.12.2021
Alusdokumendid
EN 203-1:2014
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
31.12.2021
Põhitekst
04.04.2016
Parandus
EVS-EN 203-1:2014/AC:2016
01.04.2014
Põhitekst
EVS-EN 203-1:2014
04.07.2008
Põhitekst + muudatus
EVS-EN 203-1:2005+A1:2008
This European Standard specifies the general requirements and the constructional and operating characteristics relating to safety ), marking, and the associated test methods for gas heated commercial catering and bakery appliances.
The specific requirements are given in Part 2.
Requirements on materials and parts in contact with food and other sanitary aspects are given in Part 3.
Only appliances of types A1, A2, A3, B1 and B2, as defined in Clause 4, are considered in this European Standard.
This European Standard applies to all professional cooking and bakery appliances using gas for preparing food and drink.
Only the net calorific value (Hi) and net Wobbe number (Wi) are used.
Annex C, informative, lists the main types of equipment entering into the field of application of this European Standard.
NOTE  This European Standard does not deal with rational use of energy. This aspect is mentioned in 6.10 only for the coherency with the associated Part 2 (clauses numbering) and to mention that if no Part 2 exists for a specific product, rational use of energy has however to be considered.
*
*
*
PDF
34,16 € koos KM-ga
Paber
34,16 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN 203-2-7:2014

Gaaskuumutusega toitlustusettevõtteseadmed. Osa 2-7: Erinõuded. Küpsetusplaadid ja pöörleva praevardaga grillid
Uusim versioon Kehtiv alates 01.04.2014
Põhitekst

EVS-EN 203-3:2009

Gaasküttega toitlustusseadmed. Osa 3: Toiduga kokku puutuvad materjalid ja osad ning muud hügieenialased aspektid
Uusim versioon Kehtetu alates 18.04.2017
Põhitekst

EVS-EN 203-2-9:2005

Gaaskuumutusega toitlustusettevõtteseadmed. Osa 2-9: Erinõuded. Massiivsed pinnad, soojendusalused ja restid
Uusim versioon Kehtiv alates 07.12.2005
Põhitekst

EVS-EN 203-2-3:2015

Gaaskuumutusega toitlustusettevõtteseadmed. Osa 2-3: Erinõuded. Keetmisnõud
Uusim versioon Kehtiv alates 04.02.2015