Tagasi

EVS-EN ISO 11133:2014+A1:2018

Toidu, loomasööda ja vee mikrobioloogia. Söötmete ettevalmistamine, valmistamine, säilitamine ja toimivuse kontrollimine

Üldinfo
Kehtiv alates 02.04.2018
Alusdokumendid
EN ISO 11133:2014; ISO 11133:2014; EN ISO 11133:2014/A1:2018; ISO 11133:2014/Amd 1:2018
Direktiivid või määrused
puuduvad
Standardi ajalugu
Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
16.07.2020
Põhitekst + muudatus
02.04.2018
Põhitekst + muudatus
02.04.2018
Muudatus
01.07.2014
Põhitekst
See rahvusvaheline standard määratleb söötmete kvaliteedi tagamisega seotud terminid ja esitab üksikasjalikult toidu, loomasööda ning toidu või sööda tootmise keskkonnast ning tarbimiseks mõeldud või toidu tootmiseks kasutatavast veest võetud proovide mikrobioloogiliseks analüüsimiseks kasutatavate söötmete ettevalmistamiseks kohaldatavad nõuded. Neid nõudeid kohaldatakse kõikidele söötmete kategooriatele, mis on valmistatud kasutamiseks mikrobioloogilisi analüüse tegevates laboratooriumites. Selles dokumendis määratakse ka kriteeriumid ja kirjeldatakse söötmete toimivuskontrolli meetodeid. See dokument on rakendatav valmissöötmete lõppkasutajatele ning sellistele tootjatele nagu — äriühingutele, kes toodavad ja/või turustavad kasutusvalmis või poolvalmis taastatavaid või dehüdreeritud söötmeid; — mitteäriühingutele, kes tarnivad söötmeid kolmandatele osapooltele, ja — söötmeid oma tarbeks valmistavatele mikrobioloogialaboritele.
*
*
*
PDF
28,34 € koos KM-ga
Paber
28,34 € koos KM-ga
Hind: 2,40 € koos KM-ga
Standardi monitooring
Teised on ostnud veel
Põhitekst

EVS-EN ISO 3696:2000

Laboratoorsel analüüsimisel kasutatav vesi. Iseloomustus ja katsemeetodid
Uusim versioon Kehtiv alates 01.01.2000
Põhitekst

ISO 7870-2:2013

Control charts -- Part 2: Shewhart control charts
Uusim versioon Kehtiv alates 25.03.2013
Põhitekst

EVS-ISO 45001:2018

Töötervishoiu ja tööohutuse juhtimissüsteemid. Nõuded koos kasutusjuhistega
Uusim versioon Kehtiv alates 02.04.2018
Põhitekst

EVS-EN ISO 13843:2017

Water quality - Requirements for establishing performance characteristics of quantitative microbiological methods (ISO 13843:2017)
Uusim versioon Kehtiv alates 02.08.2017