Tagasi

EVS-EN ISO 5530-1:2015

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph (ISO 5530-1:2013)

Üldinfo
Kehtiv alates 04.02.2015
Alusdokumendid
ISO 5530-1:2013; EN ISO 5530-1:2014
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
Põhitekst
prEN ISO 5530-1
04.02.2015
Põhitekst
05.06.2014
Põhitekst
This part of ISO 5530 specifies a method, using a farinograph, for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure, or by a constant dough mass procedure.
The method is applicable to experimental and commercial flour from wheat (Triticum aestivum L.).
*
*
*
PDF
24,40 € koos KM-ga
Paber
24,40 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 5530-2:2015

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2012)
Uusim versioon Kehtiv alates 04.02.2015
Põhitekst

EVS-EN ISO 7973:2015

Cereals and milled cereal products - Determination of the viscosity of flour - Method using an amylograph (ISO 7973:1992)
Uusim versioon Kehtiv alates 05.01.2016
Põhitekst

EVS-EN ISO 5529:2010

Wheat - Determination of the sedimentation index - Zeleny test
Uusim versioon Kehtiv alates 06.07.2010