Tagasi

EVS-EN ISO 6887-4:2003+A1:2011

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 4: Erieeskirjad toodete ettevalmistamiseks, mis ei ole piim ja piimatooted, liha ja lihatooted ning kala ja kalatooted

Üldinfo
Kehtetu alates 18.04.2017
Alusdokumendid
ISO 6887-4:2003+Cor.1:2004+Amd.1:2011; EN ISO 6887-4:2003+AC:2004+EN ISO 6887-4:2003/A1:2011
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
18.04.2017
Põhitekst
06.11.2012
Põhitekst + parandus
See ISO 6887 osa määratleb reeglid proovide algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamiseks toodetele, mida ei ole käsitletud standardi ISO 6887 ülejäänud osades. ISO 6887-1 määratleb algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamise üldreeglid mikrobioloogiliseks uuringuks.
See ISO 6887 osa kirjeldab ainult ettevalmistamise meetodeid, mis on samaaegselt rakendatavad erinevatele mikroorganismidele. See välistab ettevalmistused, mida rakendatakse üksikute mikroorganismide leidmiseks ja/või arvuliseks määramiseks, kus valmistamise meetodid on kirjeldatud seda mikroorganismi puudutavas vastavas rahvusvahelises standardis.
See ISO 6887 osa rakendub järgmistele toodetele:
üldjuhtum happelistele toodetele (vt 8.2);
kõrge rasvasisaldusega tooted, välja arvatud margariin ja määrded (vt 8.3);
jahud, teraviljad, teravilja kõrvalsaadused, loomasöödad ja pressitud jõusööt (nt õlikoogid) (vt 9.1);
väga kõvad tooted, nt kassaava (vt 9.2);
želatiin (vt 9.3);
margariin ja määrded (vt 9.4);
dehüdrateeritud tooted ja sublimeeritud tooted (välja arvatud piimatooted ja munatooted) (vt 9.5);
muna ja munatooted (vt 9.6);
fermenteeritud tooted (tooted, mis sisaldavad elusaid mikroorganisme) (vt 9.7);
kondiitritooted ja koogid (9.8).
MÄRKUS Piima ja piimatooteid käsitletakse standardis ISO 8261.
*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-5:2010

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 5: Erieeskirjad piima ja piimatoodete ettevalmistamiseks
Kehtetu alates 01.09.2020
Põhitekst

CEN ISO/TS 11133-1:2009

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Guidelines onpreparation and production of culture media - Part 1: Generalguidelines on quality assurance for the preparation of culturemedia in the laboratory
Kehtetu alates 01.07.2014
Põhitekst

CEN ISO/TS 11133-2:2003

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Guidelines on preparation and production of culture media - Part 2: Practical guidelines on performance testing of culture media
Kehtetu alates 01.07.2014
Muudatus

CEN ISO/TS 11133-2:2003/A1:2011

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Guidelines on preparation and production of culture media - Part 2: Practical guidelines on performance testing of culture media - Amendment 1: Test microorganisms for commonly used culture media (ISO/TS 11133-2:2003/AMD 1:2011)
Kehtetu alates 01.07.2014