Tagasi

EVS-EN ISO 7301:2022

Rice - Specification (ISO 7301:2021)

Üldinfo
Kehtiv alates 01.12.2022
Alusdokumendid
ISO 7301:2021; EN ISO 7301:2022
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
Muudatus
EN ISO 7301:2022/prA1
01.12.2022
Põhitekst
15.11.2021
Põhitekst
This document establishes the minimum specifications for rice (Oryza sativa L.) that is subject to international trade. It is applicable to husked rice and milled rice (aromatic and not aromatic), parboiled or not, intended for direct human consumption. It does not apply to other products derived from rice nor to waxy rice (glutinous rice).
*
*
*
PDF
19,52 € koos KM-ga
Paber
19,52 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 11747:2012

Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012)
Uusim versioon Kehtiv alates 05.09.2012
Põhitekst

EVS-EN ISO 712:2010

Teravili ja teraviljatooted. Niiskusesisalduse määramine. Referentsmeetod
Uusim versioon Kehtiv alates 04.03.2010
Muudatus

EVS-EN ISO 11747:2012/A1:2018

Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking - Amendment 1 (ISO 11747:2012/Amd 1:2017)
Uusim versioon Kehtiv alates 16.03.2018