Esileht»E-pood»Sensoorne analüüs

Leia standard

Sirvi direktiivi või määruse järgi | Sirvi tegevusalade järgi

Vali sobiv grupp

  1. 67 TOIDUAINETE TEHNOLOOGIA
    1. 67.240 Sensoorne analüüs
Formaat Nimetus Keel Staatus
Elektrooniline Paberkandjal 

EV ST 616:1992

Või, juustu ja piimapulbri organoleptiline hindamine

Sensory evaluation of butter, cheese and milk powder

Vaata / Osta

Eesti 
Kehtetu
alates
05.02.2009
8,72 EUR
Elektrooniline Paberkandjal 

EVS 647:1993

Makaronitooted kõvast nisujahust (durum). Spagettide keedukvaliteedi hindamine sensoorse analüüsi abil

Durum wheat semolinas and alimentary pasta - Estimation of cooking quality of spaghetti by sensory analysis

Vaata / Osta

Eesti 
Kehtetu
alates
04.11.2010
8,01 EUR
Elektrooniline Paberkandjal 

EVS 677:1995+A1:1999

Teravili, kaunvili ja teraviljasaadused. Organoleptiliste omaduste määramine

Cereals, pulses and cereal products - Determination of organoleptic properties

Vaata / Osta

Eesti 
Kehtetu
alates
12.01.2015
5,62 EUR
Elektrooniline Paberkandjal 

EVS 677:2014

Teravili, kaunvili ja teraviljasaadused. Organoleptiliste omaduste määramine

Cereals, pulses and cereal products - Determination of organoleptic properties

Vaata / Osta

Eesti 
Kehtiv
alates
12.01.2015
8,01 EUR
Elektrooniline Paberkandjal 

EVS 677:2014/A1:2017

Teraviljad ja teraviljasaadused. Organoleptiliste omaduste määramine

Cereals and cereal products. Determination of organoleptic properties

Vaata / Osta

Eesti
Kehtiv
alates
03.10.2017
5,62 EUR
Elektrooniline Paberkandjal 

EVS 677:2014+A1:2017

Teraviljad ja teraviljasaadused. Organoleptiliste omaduste määramine

Cereals and cereal products. Determination of organoleptic properties

Vaata / Osta

Eesti 
Kehtiv
alates
03.10.2017
8,01 EUR
Elektrooniline Paberkandjal 

EVS-EN 1622:1999

Vee analüüs. Lõhnaläve indeksi (TON) ja maitseläve indeksi (TFN) määramine

Water analysis - Determination of the threshold odour number (TON) and the threshold flavour number (TFN)

Vaata / Osta

Inglise 
Kehtetu
alates
06.10.2006
10,90 EUR
Elektrooniline Paberkandjal 

EVS-EN ISO 10399:2010

Sensory analysis - Methodology - Duo-trio test

Sensory analysis - Methodology - Duo-trio test

Vaata / Osta

Inglise 
Kehtetu
alates
01.02.2018
11,67 EUR
Elektrooniline Paberkandjal 

EVS-EN ISO 10399:2018

Sensory analysis - Methodology - Duo-trio test (ISO 10399:2017)

Sensory analysis - Methodology - Duo-trio test (ISO 10399:2017)

Vaata / Osta

Inglise 
Kehtiv
alates
01.02.2018
12,51 EUR
Elektrooniline Paberkandjal 

EVS-EN ISO 11132:2017

Sensory analysis - Methodology - Guidelines for monitoring the performance of a quantitative sensory panel (ISO 11132:2012)

Sensory analysis - Methodology - Guidelines for monitoring the performance of a quantitative sensory panel (ISO 11132:2012)

Vaata / Osta

Inglise 
Kehtiv
alates
02.06.2017
12,51 EUR
Elektrooniline Paberkandjal 

EVS-EN ISO 11136:2017

Sensory analysis - Methodology - General guidance for conducting hedonic tests with consumers in a controlled area (ISO 11136:2014)

Sensory analysis - Methodology - General guidance for conducting hedonic tests with consumers in a controlled area (ISO 11136:2014)

Vaata / Osta

Inglise 
Kehtiv
alates
02.06.2017
17,08 EUR
Elektrooniline Paberkandjal 

EVS-EN ISO 13299:2010

Sensory analysis - Methodology - General guidance for establishing a sensory profile

Sensory analysis - Methodology - General guidance for establishing a sensory profile

Vaata / Osta

Inglise 
Kehtetu
alates
03.05.2016
13,22 EUR
Elektrooniline Paberkandjal 

EVS-EN ISO 13299:2016

Sensory analysis - Methodology - General guidance for establishing a sensory profile (ISO 13299:2016)

Sensory analysis - Methodology - General guidance for establishing a sensory profile (ISO 13299:2016)

Vaata / Osta

Inglise 
Kehtiv
alates
03.05.2016
17,08 EUR
Elektrooniline Paberkandjal 

EVS-EN ISO 4120:2008

Sensory analysis - Methodology - Triangle test

Sensory analysis - Methodology - Triangle test

Vaata / Osta

Inglise 
Kehtiv
alates
07.02.2008
8,01 EUR
Elektrooniline Paberkandjal 

EVS-EN ISO 5492:2009

Sensoorne analüüs. Sõnavara

Sensory analysis - Vocabulary

Vaata / Osta

Inglise 
Kehtiv
alates
08.10.2009
23,62 EUR
Elektrooniline Paberkandjal 

EVS-EN ISO 5492:2009/A1:2017

Sensoorne analüüs. Sõnavara

Sensory analysis - Vocabulary - Amendment 1 (ISO 5492:2008/Amd 1:2016)

Vaata / Osta

Inglise
Kehtiv
alates
03.02.2017
11,67 EUR
Elektrooniline Paberkandjal 

EVS-EN ISO 5495:2008

Sensory analysis - Methodology - Paired comparison test

Sensory analysis - Methodology - Paired comparison test

Vaata / Osta

Inglise 
Kehtiv
alates
07.03.2008
13,22 EUR
Elektrooniline Paberkandjal 

EVS-EN ISO 5495:2008/A1:2016

Sensory analysis - Methodology - Paired comparison test (ISO 5495:2005/Amd 1:2016)

Sensory analysis - Methodology - Paired comparison test (ISO 5495:2005/Amd 1:2016)

Vaata / Osta

Inglise
Kehtiv
alates
04.04.2016
4,78 EUR
Elektrooniline Paberkandjal 

EVS-EN ISO 8586:2014

Sensory analysis - General guidelines for the selection, training and monitoring of selected assessors and expert sensory assessors (ISO 8586:2012)

Sensory analysis - General guidelines for the selection, training and monitoring of selected assessors and expert sensory assessors (ISO 8586:2012)

Vaata / Osta

Inglise 
Kehtiv
alates
04.02.2014
14,69 EUR
Elektrooniline Paberkandjal 

EVS-EN ISO 8586-2:2008

Sensoorne analüüs. Üldine juhend assessorite valikuks, koolitamiseks ja jälgimiseks. Osa 2: Sensoorsed eksperthindajad

Sensory analysis - General guidance for the selection, training and monitoring of assessors - Part 2: Expert sensory assessors

Vaata / Osta

Inglise 
Kehtetu
alates
04.02.2014
8,01 EUR

Kokku: 69|Kuva kõiki

IEC 31010 Koolitus_17025