Skip to main content
Tagasi

EV ST 623:1993

Jahulised kondiitritooted. Vastuvõtueeskirjad, proovivõtmise meetodid ja proovide ettevalmistamine

Üldinfo

Kehtetu alates 01.05.2001
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
Põhitekst
Käesolev standard kehtib jahulistele kondiitritoodetele ja kehtestab valmistoodangu ja pooltoodete vastuvõtueeskirjad, proovivõtmise meetodid ja proovide ettevalmistamise laboratoorseteks analüüsideks.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
8,54 € koos KM-ga
Paber
8,54 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EV ST 605:1992

Keeksid. Üldised tehnilised tingimused
Uusim versioon Kehtetu alates 05.02.2009
Põhitekst

EV ST 606:1992

Küpsised. Üldised tehnilised tingimused
Uusim versioon Kehtetu alates 05.02.2009
Põhitekst

EVS 646:1993

Nisu- ja rukkijahu. Üldjuhend küpsetusomaduste määramiseks
Uusim versioon Kehtetu alates 15.06.2021
Põhitekst

EVS-EN 12830:2005

Temperatuurimeerikud jahutatud, külmutatud, sügavkülmutatud/kiirkülmutatud toidu ja jäätise transpordil, ladustamisel ja levitamisel. Katsed, toimimine, sobivus
Kehtetu alates 18.09.2018