Tagasi

EVS 677:2014

Teravili, kaunvili ja teraviljasaadused. Organoleptiliste omaduste määramine

Üldinfo
Kehtiv alates 12.01.2015
Direktiivid või määrused
puuduvad
Muudatused, võrreldes eelmise versiooniga
Selles standardis on tehtud järgmised muudatused: — kirjanduse loetelu on täiendatud uue standardiga; — normiviidete loetelus on kehtetud standardid asendatud uusima väljaandega; — tekstis on sõna „kaalutis“ asendatud sõnaga „katsekogus“ ja lisatud uus peatükk „Katseprotokoll“; — maitse ja lõhna määramismeetodid on esitletud eraldi iga tootegrupi kohta.

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
03.10.2017
Muudatus
03.10.2017
Põhitekst + muudatus
12.01.2015
Põhitekst
15.11.1999
Põhitekst + muudatus
Selles Eesti standardis kirjeldatakse vilja ja teraviljasaaduste lõhna ja värvuse, samuti teraviljasaaduste maitse (jahus, mannas ja toidukliides ka krigina) ja tatratangu ning kaerahelveste pehmekskeedetavuse määramise meetodeid.
*
*
*
PDF
10,98 € koos KM-ga
Paber
10,98 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS 679:2014

Teravili ja kaunvili. Kahjuritega nakatatuse määramine
Kehtiv alates 12.01.2015
Põhitekst + muudatus

EVS-EN 15587:2008+A1:2013

Teravili ja teraviljatooted. Lisandite määramine nisus (Triticum aestivum L.), kõvas nisus (Triticum durum Desf.), rukkis (Secale cereale L.) ja söödaodras (Hordeum vulgare L.)
Kehtetu alates 16.01.2019
Põhitekst

EVS 757:1998

Oder. Üldnõuded
Uusim versioon Kehtetu alates 03.02.2020
Põhitekst

EVS-EN 15948:2015

Cereals - Determination of moisture and protein - Method using Near-Infrared-Spectroscopy in whole kernels
Kehtetu alates 16.11.2020