Tagasi

EVS 677:2014/A1:2017

Teraviljad ja teraviljasaadused. Organoleptiliste omaduste määramine

Üldinfo
Kehtiv alates 03.10.2017
Direktiivid või määrused
puuduvad
Muudatused, võrreldes eelmise versiooniga
Muudatuse A1 eesmärk on standardi EVS 677:2014 käsitlusalast standardis EVS-ISO 605 käsitletud kaunviljade organoleptiliste omaduste määramise osa välja arvamine.

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
03.10.2017
Muudatus
03.10.2017
Põhitekst + muudatus
12.01.2015
Põhitekst
Standardi EVS 677:2014 muudatus.
*
*
*
PDF
8,54 € koos KM-ga
Paber
8,54 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Muudatus

EVS 679:2014/A1:2017

Teraviljad. Kahjuritega nakatatuse määramine
Kehtiv alates 03.10.2017
Põhitekst

EVS-EN 15587:2019

Teravili ja teraviljatooted. Lisandite määramine nisus (Triticum aestivum L.), kõvas nisus (Triticum durum Desf.), rukkis (Secale cereale L.), tritikales (Triticosecale Wittmack spp) ja söödaodras (Hordeum vulgare L.)
Uusim versioon Kehtiv alates 16.01.2019
Põhitekst

EVS-EN ISO 21294:2017

Oilseeds - Manual or automatic discontinuous sampling (ISO 21294:2017)
Uusim versioon Kehtiv alates 16.10.2017
Põhitekst

EVS-ISO 605:2017

Kaunviljad. Lisandite, suuruse, kõrvallõhnade, putukate ning liikide ja sordi määramine. Katsemeetodid
Uusim versioon Kehtiv alates 03.10.2017