Tagasi

EVS 725:1996

Teravili ja teraviljasaadused. Happesuse määramine

Üldinfo
Kehtetu alates 03.02.2020
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
15.11.1999
Põhitekst
Standard käsitleb teravilja ja teraviljasaaduste happesuse määramise meetodit.
*
*
*
PDF
7,32 € koos KM-ga
Paber
7,32 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-ISO 1442:1999

Liha ja lihatooted. Niiskusesisalduse määramine (põhimeetod)
Uusim versioon Kehtiv alates 15.11.1999
Põhitekst

EVS-ISO 21528-2:2011

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Horisontaalmeetodid Enterobacteriaceae avastamiseks ja arvuliseks määramiseks. Osa 2: Kolooniate loendamise meetod
Kehtetu alates 17.07.2017
Põhitekst

EVS-ISO 2446:2011

Piim. Rasvasisalduse määramine
Kehtetu alates 01.09.2023
Põhitekst

EVS-ISO 2917:1998

Liha ja lihatooted. pH mõõtmine (põhimeetod)
Uusim versioon Kehtetu alates 08.03.2006