Skip to main content
Tagasi

EVS-EN 15587:2019

Teravili ja teraviljatooted. Lisandite määramine nisus (Triticum aestivum L.), kõvas nisus (Triticum durum Desf.), rukkis (Secale cereale L.), tritikales (Triticosecale Wittmack spp) ja söödaodras (Hordeum vulgare L.)

Üldinfo

Kehtiv alates 16.01.2019
Alusdokumendid
EN 15587:2018
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
16.01.2019
Põhitekst
14.11.2013
Põhitekst + muudatus
See Euroopa standard määratleb termini „lisandid“ (Besatz) ning kirjeldab nende fraktsiooniliste koostisosade määramise meetodeid. Terminit „lisandid“ kasutatakse parameetrina pehme nisu (Triticum aestivum L.), kõva nisu (Triticum durum Desf.), rukki (Secale cereale L.), tritikale (Triticosecale Wittmack spp) ja söödaodra (Hordeum vulgare L.) teatud kvaliteedinäitajate määramisel.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
24,40 € koos KM-ga
PDF redline
31,72 € koos KM-ga
Paber
24,40 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-ISO 605:2017

Kaunviljad. Lisandite, suuruse, kõrvallõhnade, putukate ning liikide ja sordi määramine. Katsemeetodid
Uusim versioon Kehtiv alates 03.10.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 7971-3:2019

Cereals - Determination of bulk density, called mass per hectolitre - Part 3: Routine method (ISO 7971-3:2019)
Uusim versioon Kehtiv alates 15.03.2019
Muudatus

EVS 677:2014/A1:2017

Teraviljad ja teraviljasaadused. Organoleptiliste omaduste määramine
Kehtiv alates 03.10.2017
Muudatus

EVS 679:2014/A1:2017

Teraviljad. Kahjuritega nakatatuse määramine
Kehtiv alates 03.10.2017