Tagasi

EVS-EN ISO 18862:2019

Coffee and coffee products - Determination of acrylamide - Methods using HPLC-MS/MS and GC-MS after derivatization (ISO 18862:2016)

Üldinfo
Kehtiv alates 15.11.2019
Alusdokumendid
ISO 18862:2016; EN ISO 18862:2019
Tegevusala (ICS grupid)
67.140.20 Kohv ja kohviasendajad
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
15.11.2019
Põhitekst
ISO 18862:2016 specifies methods for the determination of acrylamide in coffee and coffee products by extraction with water, clean-up by solid-phase extraction and determination by HPLC-MS/MS and GC-MS. It was validated in a method validation study on roasted coffee, soluble coffee, coffee substitutes and coffee products with ranges from 53 μg/kg to 612,1 μg/kg.
*
*
*
PDF
19,52 € koos KM-ga
Paber
19,52 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN 16618:2015

Food analysis - Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS)
Uusim versioon Kehtiv alates 07.05.2015
Põhitekst

EVS-EN 16279:2012

Loomasööt. Fluoriidi sisalduse määramine pärast soolhappega töötlemist ioontundliku elektroodmeetodiga (ISE)
Uusim versioon Kehtiv alates 05.09.2012
Põhitekst

EVS-EN 17053:2018

Animal feeding stuffs: Methods of sampling and analysis - Determination of trace elements, heavy metals and other elements in feed by ICP-MS (multi-method)
Uusim versioon Kehtiv alates 01.02.2018
Põhitekst

EVS-EN ISO 16958:2020

Milk, milk products, infant formula and adult nutritionals - Determination of fatty acids composition - Capillary gas chromatographic method (ISO 16958:2015)
Uusim versioon Kehtiv alates 15.06.2020