Skip to main content
Tagasi

EVS-ISO 7305:2003

Jahvatatud teraviljasaadused. Rasva happesuse määramine.

Üldinfo

Kehtetu alates 17.06.2019
Alusdokumendid
ISO 7305:1998
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
01.03.2003
Põhitekst
Standard kirjeldab jahvatatud teraviljasaadustes "rasva happesuse" määramise meetodit. See on rakendatav tavanisust ja kõvast nisust saadud jahule ja mannale, samuti makaronitoodetele. Märkus. Meetod on kasutatav ka teraviljale, maisist saadud jahule ja mannale, ja rukkijahule ja kaerahelvestele, kuid enne rakendusala kinnitamist on lisaks tingimata vajalik laboratooriumitevaheline test.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,20 € koos KM-ga
Paber
12,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring