Skip to main content
Tagasi

EVS-EN 12147:2000

Puu- ja köögiviljamahlad. Tiitritava happesuse määramine

Üldinfo

Kehtetu alates 01.02.2024
Alusdokumendid
EN 12147:1996
Tegevusala (ICS grupid)
67.160.20 Mittealkohoolsed joogid
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
01.10.2000
Põhitekst
Käesolev standard esitab meetodi puu- ja köögiviljamahlade jms toodete tiitritava happesuse määramiseks.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,20 € koos KM-ga
Paber
12,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN 1132:2000

Puu- ja köögiviljamahlad. pH-väärtuse määramine
Uusim versioon Kehtetu alates 01.02.2024
Põhitekst

EVS-EN 12143:2000

Puu- ja köögiviljamahlad. Lahustuvate ainete sisalduse hindamine. Refraktomeetriline meetod
Uusim versioon Kehtetu alates 15.02.2024
Põhitekst

ISO/TS 22002-1:2009 et

Toiduohutuse eeltingimusprogrammid. Osa 1: Toidu tootmine
Uusim versioon Kehtiv alates 09.12.2014
Põhitekst

EVS-EN ISO 21415-4:2007

Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 4: Determination of dry gluten from wet gluten by a rapid drying method
Uusim versioon Kehtiv alates 04.07.2007