Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 6887-2:2003

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products

Üldinfo

Kehtetu alates 18.04.2017
Alusdokumendid
ISO 6887-2:2003; EN ISO 6887-2:2003
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
18.04.2017
Põhitekst
15.12.2003
Põhitekst
Põhitekst
EVS-ISO 3100-2:1998
This Standard only describes method of preparation that are applicable to several microorganisms simulataneously

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-3:2003

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 3: Erieeskirjad kala ja kalatoodete ettevalmistamiseks
Kehtetu alates 18.04.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-5:2010

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 5: Erieeskirjad piima ja piimatoodete ettevalmistamiseks
Kehtetu alates 01.09.2020
Põhitekst

CEN ISO/TS 11133-1:2009

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Guidelines onpreparation and production of culture media - Part 1: Generalguidelines on quality assurance for the preparation of culturemedia in the laboratory
Kehtetu alates 01.07.2014
Põhitekst

CEN ISO/TS 11133-2:2003

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Guidelines on preparation and production of culture media - Part 2: Practical guidelines on performance testing of culture media
Kehtetu alates 01.07.2014