EVS/TK 01

Toit

Käsitlusala: Toiduainete analüüs, proovivõtu-, analüüsi- ja horisontaalmeetodid. Tarneahela ohutus. Põllumajanduslikud toiduained, piim ja piimatooted, loomsed ja taimsed rasvad ja õlid ning nende kõrvalsaadused.

Peegelkomiteed
  • CEN/TC 275 - Food analysis - Horizontal methods
  • CEN/TC 302 - Milk and milk products - Methods of sampling and analysis
  • CEN/TC 307 - Oilseeds, vegetable and animal fats and oils and their by-products - Methods of sampling and analysis
  • CEN/TC 338 - Cereal and cereal products
  • ISO/TC 34 - Food products
  • ISO/TC 34/SC 11 - Animal and vegetable fats and oils
  • ISO/TC 34/SC 12 - Sensory analysis
  • ISO/TC 34/SC 15 - Coffee
  • ISO/TC 34/SC 3 - Fruits and vegetables and their derived products
  • ISO/TC 34/SC 4 - Cereals and pulses
  • ISO/TC 34/SC 5 - Milk and milk products
  • ISO/TC 34/SC 6 - Meat, poultry, fish, eggs and their products
  • ISO/TC 34/SC 7 - Spices, culinary herbs and condiments
  • ISO/TC 34/SC 9 - Microbiology
  • ISO/TC 34/SC 17 - Management systems for food safety
  • CEN/TC 460 - Food Authenticity
  • CEN/TC 463 - Microbiology of the food chain
Komitee liikmed
  1. Tallinna Tehnikaülikool
  2. Maaelu Teadmuskeskus
  3. AS Tere
  4. MTÜ Eesti Toiduainetööstuse Liit
  5. Orkla Eesti AS
  6. Põllumajandus- ja Toiduamet
  7. Riigi Laboriuuringute ja Riskihindamise Keskus
  8. A. Le Coq AS
  9. Icosagen AS
  10. Net-Foodlab Eesti OÜ

Loomiskuupäev: 31.10.1996

Tehnilise komitee tööprogramm

Esimees: Toomas Kramarenko

Aseesimees: Marika Urke

Tehniline sekretär: Liina Laineveer

Koordinaator: Martin Merimaa