Tagasi

EVS-EN 13390:2002+A1:2010

Toidutöötlemismasinad. Piruka- ja tordimasinad. Ohutus- ja hügieeninõuded KONSOLIDEERITUD TEKST

Üldinfo
Kehtiv alates 04.03.2010
Alusdokumendid
EN 13390:2002+A1:2009
Direktiivid või määrused
2006/42/EC Masinad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
04.03.2010
Põhitekst + muudatus
Põhitekst
This standard specifies safety and hygienic design requirements for the manufacture of machines used for the production of pies, tarts, pasties, en croute products and other similar items where the pastry cases are formed by the closing under pressure of one or more forming heads.  The standard applies to the following three basic types of machine: -  machines where operators hands enter hazard zone 1 (see !4.2") at each cycle; -  machines which are loaded outside hazard  zone 1; - automatic machines. Figure 1, 2 and 3 illustrate examples of these. Automatic loading devices are not covered by this standard. This standard applies to electrically, pneumatically and hydraulically powered machines.  Manually operated machines are excluded from the scope of this standard.
*
*
*
PDF
22,80 € koos KM-ga
Paber
22,80 € koos KM-ga
Sirvi standardit 24 tunni jooksul: 2,40 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst + muudatus

EVS-EN 13886:2005+A1:2010

Toidutöötlemismasinad. Elektrilise segisti ja/või mikseriga varustatud keedunõud. Ohutus- ja hügieeninõuded KONSOLIDEERITUD TEKST
Uusim versioon Kehtiv alates 06.05.2010
Põhitekst

EVS-EN ISO 13849-1:2015

Masinate ohutus. Juhtimissüsteemide ohutusega seotud osad. Osa 1: Kavandamise põhimõtted
Kehtetu alates 01.06.2023
Põhitekst

ISO 1088:2007

Hydrometry -- Velocity-area methods using current-meters -- Collection and processing of data for determination of uncertainties in flow measurement
Uusim versioon Kehtiv alates 22.06.2007
Põhitekst

EVS-EN ISO 14120:2015

Masinaohutus. Kaitsepiirded. Kinnitatud ja avatavate kaitsepiirete kavandamise ja konstruktsiooni põhinõuded
Uusim versioon Kehtiv alates 03.12.2015