Skip to main content
Tagasi

EVS-EN 1674:2000+A1:2010

Toidutöötlemismasinad. Taigna ja kondiitritoodete sõtkurid. Ohutus- ja hügieeninõuded KONSOLIDEERITUD TEKST

Üldinfo

Kehtetu alates 06.10.2015
Alusdokumendid
EN 1674:2000+A1:2009
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
06.10.2015
Põhitekst
04.03.2010
Põhitekst + muudatus
Põhitekst
EVS-EN 1674:2001
This standard specifies safety and hygiene requirements for the design and manufacture of dough and pastry brakes used in the food industry and shops (bread-making, pastry-making, sweet industries, bakeries, confectioners, delicatessens, catering facilities, etc) for reducing the thickness of a solid mass of dough or pastry by rolling it out. The operation is generally carried out by passing the dough back and forth between the rollers whose distance apart is reduced progressively either by manual adjustment or automatically.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
26,84 € koos KM-ga
Paber
26,84 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring