Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 12099:2017

Animal feeding stuffs, cereals and milled cereal products - Guidelines for the application of near infrared spectrometry (ISO 12099:2017)

Üldinfo

Kehtiv alates 03.10.2017
Alusdokumendid
ISO 12099:2017; EN ISO 12099:2017
Tegevusala (ICS grupid)
65.120 Loomasööt
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
03.10.2017
Põhitekst
04.10.2010
Põhitekst
ISO 12099:2017 gives guidelines for the determination by near infrared spectroscopy of constituents such as moisture, fat, protein, starch and crude fibre and parameters such as digestibility in animal feeding stuffs, cereals and milled cereal products.
The determinations are based on spectrometric measurement in the near infrared spectral region.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
24,40 € koos KM-ga
Paber
24,40 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-ISO 605:2017

Kaunviljad. Lisandite, suuruse, kõrvallõhnade, putukate ning liikide ja sordi määramine. Katsemeetodid
Uusim versioon Kehtiv alates 03.10.2017
Muudatus

EVS 677:2014/A1:2017

Teraviljad ja teraviljasaadused. Organoleptiliste omaduste määramine
Kehtiv alates 03.10.2017
Muudatus

EVS 679:2014/A1:2017

Teraviljad. Kahjuritega nakatatuse määramine
Kehtiv alates 03.10.2017
Põhitekst

CEN/TS 17061:2017

Foodstuffs - Guidelines for the calibration and quantitative determination of pesticide residues and organic contaminants using chromatographic methods
Kehtetu alates 16.09.2019