Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 3727-1:2002

Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 1: Determination of moisture content (Reference method)

Üldinfo

Kehtiv alates 01.06.2002
Alusdokumendid
ISO 3727-1:2001; EN ISO 3727-1:2001
Tegevusala (ICS grupid)
67.100.20 Või
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
01.06.2002
Põhitekst
This standard specifies the reference method for the determination of the moisture content of butter.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
8,54 € koos KM-ga
Paber
8,54 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN 31010:2010

Riskijuhtimine. Riskihindamismeetodid
Kehtetu alates 02.09.2019