Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 8586:2023

Sensory analysis - Selection and training of sensory assessors (ISO 8586:2023)

Üldinfo

Kehtiv alates 15.05.2023
Alusdokumendid
EN ISO 8586:2023; ISO 8586:2023
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
15.05.2023
Põhitekst
04.02.2014
Põhitekst
This International Standard specifies criteria for the selection and procedures for the training of trained sensory assessors and expert sensory assessors for food and beverages, as well as home and personal care products. This standard supplements the information given in ISO 6658.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
26,84 € koos KM-ga
Paber
26,84 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO/IEC 17043:2023

Vastavushindamine. Üldnõuded tasemekatsetuste korraldajatele
Uusim versioon Kehtiv alates 01.09.2023
Põhitekst

ISO/TS 11869:2012

Fermented milks -- Determination of titratable acidity -- Potentiometric method
Uusim versioon Kehtiv alates 10.01.2012
Põhitekst

ISO 7870-2:2023

Control charts — Part 2: Shewhart control charts
Uusim versioon Kehtiv alates 14.03.2023
Põhitekst

ISO 22935-2:2023

Milk and milk products — Sensory analysis — Part 2: Methods for sensory evaluation
Uusim versioon Kehtiv alates 12.04.2023