Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 9233-2:2013

Cheese, cheese rind and processed cheese - Determination of natamycin content - Part 2: High-performance liquid chromatographic method for cheese, cheese rind and processed cheese (ISO 9233-2:2007 including Amd 1:2012)

Üldinfo

Kehtetu alates 16.05.2018
Alusdokumendid
ISO 9233-2:2007 + Amd 1:2012; EN ISO 9233-2:2013
Tegevusala (ICS grupid)
67.100.30 Juust
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
16.05.2018
Põhitekst
05.08.2013
Põhitekst
This part of ISO 9233|IDF 140 specifies a method for the determination of natamycin mass fraction in cheese, cheese rind and processed cheese of above 0,5 mg/kg and of the surface-area-related natamycin mass in cheese rind of above 0,03 mg/dm2.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring