Tagasi

EVS-EN ISO 927:2009

Spices and condiments - Determination of extraneous matter and foreign matter content

Üldinfo
Kehtiv alates 06.01.2010
Alusdokumendid
ISO 927:2009; EN ISO 927:2009
Tegevusala (ICS grupid)
67.220.10 Vürtsid ja maitseained
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
03.10.2012
Parandus
06.01.2010
Põhitekst
This International Standard specifies a general procedure for visual examination, or with magnification not exceeding 10 times, of whole spices for the determination of macro filth. This International Standard is applicable to dehydrated herbs and spices.
*
*
*
PDF
10,80 € koos KM-ga
Paber
10,80 € koos KM-ga
Sirvi standardit: 2,40 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 22000:2006

Toiduohutuse juhtimissüsteemid. Nõuded kõikidele organisatsioonidele toidu käitlemisahelas (ISO 22000:2005)
Kehtetu alates 16.08.2018