Skip to main content
Tagasi

ISO 3632-1:2011

Spices -- Saffron (Crocus sativus L.) -- Part 1: Specification

Üldinfo

Kehtiv alates 26.08.2011
Tegevusala (ICS grupid)
67.220.10 Vürtsid ja maitseained
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
26.08.2011
Põhitekst
Põhitekst
ISO 3632-1:2011 establishes specifications for dried saffron obtained from the pistils of Crocus sativus L. flowers.
It applies to saffron in both of the following forms: a) filaments and cut filaments; b) powder.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
82,61 € koos KM-ga
Paber
82,61 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

ISO 3632-2:2010

Spices -- Saffron (Crocus sativus L.) -- Part 2: Test methods
Uusim versioon Kehtiv alates 16.09.2010
Põhitekst

ISO 5498:1981

Agricultural food products -- Determination of crude fibre content -- General method
Uusim versioon Kehtiv alates 01.04.1981