Skip to main content
Tagasi

EVS-EN 13390:2002+A1:2010

Toidutöötlemismasinad. Piruka- ja tordimasinad. Ohutus- ja hügieeninõuded KONSOLIDEERITUD TEKST

Üldinfo

Kehtiv alates 04.03.2010
Alusdokumendid
EN 13390:2002+A1:2009
Direktiivid või määrused
2006/42/EC Masinad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
04.03.2010
Põhitekst + muudatus
Põhitekst
This standard specifies safety and hygienic design requirements for the manufacture of machines used for the production of pies, tarts, pasties, en croute products and other similar items where the pastry cases are formed by the closing under pressure of one or more forming heads.  The standard applies to the following three basic types of machine: -  machines where operators hands enter hazard zone 1 (see !4.2") at each cycle; -  machines which are loaded outside hazard  zone 1; - automatic machines. Figure 1, 2 and 3 illustrate examples of these. Automatic loading devices are not covered by this standard. This standard applies to electrically, pneumatically and hydraulically powered machines.  Manually operated machines are excluded from the scope of this standard.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
26,84 € koos KM-ga
Paber
26,84 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN 1672-2:2020

Toidutöötlemismasinad. Põhimõisted. Osa 2: Hügieeni- ja puhastatavuse nõuded
Uusim versioon Kehtiv alates 31.12.2020
Põhitekst

EVS-EN 15165:2014

Toidutöötlemismasinad. Vormimisseadmed. Ohutus- ja hügieeninõuded
Uusim versioon Kehtiv alates 09.12.2014
Põhitekst

EVS-EN 1672-1:2014

Food processing machinery - Basic concepts - Part 1: Safety requirements
Uusim versioon Kehtiv alates 07.11.2014
Põhitekst

EVS-EN 1674:2015

Toidutöötlemismasinad. Taignarullijad. Ohutus- ja hügieeninõuded
Uusim versioon Kehtiv alates 06.10.2015