Skip to main content
Tagasi

EVS-EN 12014-3:2005

Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 3: Spectrometric determination of nitrate and nitrite content of meat products after enzymatic reduction of nitrate to nitrite

Üldinfo

Kehtiv alates 10.08.2005
Alusdokumendid
EN 12014-3:2005
Tegevusala (ICS grupid)
67.120.10 Liha ja lihatooted
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
10.08.2005
Põhitekst
This document specifies a spectrometric method for the determination of nitrate and nitrite content of meat products and has been validated for different meat products with a content of 9 mg/kg to 21 mg/kg nitrite calculated as sodium nitrite and 23 mg/kg to 48 mg/kg nitrate calculated as sodium nitrate.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst + muudatus

EVS-EN ISO 7218:2008+A1:2013

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Üldnõuded ja juhised mikrobioloogilisteks uuringuteks
Uusim versioon Kehtiv alates 07.11.2014
Põhitekst + parandus

EVS-EN ISO 11290-2:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Horisontaalmeetod Listeria monocytogenes'e ja Listeria spp. tuvastamiseks ja loendamiseks. Osa 2: Loendamismeetod
Uusim versioon Kehtiv alates 17.07.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 10272-1:2017

Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 1: Detection method (ISO 10272-1:2017)
Kehtiv alates 17.07.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 10272-2:2017

Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 2: Colony-count technique (ISO 10272-2:2017)
Kehtiv alates 17.07.2017