Skip to main content
Tagasi

EVS-EN 15505:2008

Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of sodium and magnesium by flame atomic absorption spectrometry (AAS) after microwave digestion

Üldinfo

Kehtiv alates 08.05.2008
Alusdokumendid
EN 15505:2008
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
08.05.2008
Põhitekst
This document specifies methods for the determination of sodium and magnesium in foodstuffs by flame atomic absorption spectrometry (AAS) after microwave digestion. Collaborative studies have been carried out (Annex A). The method is suitable for the determination of sodium not less than 1 500 mg/kg and magnesium not less than 250 mg/kg. Data for calcium is included for information (Annex B). The method is not applicable to wheat bran.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN 16943:2017

Foodstuffs - Determination of calcium, copper, iron, magnesium, manganese, phosphorus, potassium, sodium, sulfur and zinc by ICP-OES
Uusim versioon Kehtiv alates 02.06.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 30024:2009

Animal feeding stuffs - Determination of phytase activity
Uusim versioon Kehtiv alates 08.10.2009
Põhitekst

ISO Guide 80:2014

Guidance for the in-house preparation of quality control materials (QCMs)
Uusim versioon Kehtiv alates 24.07.2014