Tagasi

EVS-EN 15587:2019

Teravili ja teraviljatooted. Lisandite määramine nisus (Triticum aestivum L.), kõvas nisus (Triticum durum Desf.), rukkis (Secale cereale L.), tritikales (Triticosecale Wittmack spp) ja söödaodras (Hordeum vulgare L.)

Üldinfo
Kehtiv alates 16.01.2019
Alusdokumendid
EN 15587:2018
Direktiivid või määrused
puuduvad
Standardi ajalugu
Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
16.01.2019
Põhitekst
14.11.2013
Põhitekst + muudatus
See Euroopa standard määratleb termini „lisandid“ (Besatz) ning kirjeldab nende fraktsiooniliste koostisosade määramise meetodeid. Terminit „lisandid“ kasutatakse parameetrina pehme nisu (Triticum aestivum L.), kõva nisu (Triticum durum Desf.), rukki (Secale cereale L.), tritikale (Triticosecale Wittmack spp) ja söödaodra (Hordeum vulgare L.) teatud kvaliteedinäitajate määramisel.
*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Hind: 2,40 € koos KM-ga
Standardi monitooring
Teised on ostnud veel
Põhitekst

EVS-EN ISO 7971-3:2019

Cereals - Determination of bulk density, called mass per hectolitre - Part 3: Routine method (ISO 7971-3:2019)
Uusim versioon Kehtiv alates 15.03.2019
Muudatus

EVS 677:2014/A1:2017

Teraviljad ja teraviljasaadused. Organoleptiliste omaduste määramine
Kehtiv alates 03.10.2017
Muudatus

EVS 679:2014/A1:2017

Teraviljad. Kahjuritega nakatatuse määramine
Kehtiv alates 03.10.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 21294:2017

Oilseeds - Manual or automatic discontinuous sampling (ISO 21294:2017)
Uusim versioon Kehtiv alates 16.10.2017