Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 712-1:2024

Cereals and cereal products - Determination of moisture content - Part 1: Reference method (ISO 712-1:2024)

Üldinfo

Kehtiv alates 15.10.2024
Alusdokumendid
ISO 712-1:2024; EN ISO 712-1:2024
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
15.10.2024
Põhitekst
04.03.2010
Põhitekst

ISO 712-1 specifies a routine reference method for the determination of the moisture content of cereals and cereal products. It applies to wheat, rice (paddy, husked and milled), barley, millet (Panicum miliaceum), rye, oats, triticale, sorghum in the form of grains, milled grains, semolina or flour. The method does not apply to maize and pulses.

ISO 712-1:2024 text has been approved in Europe as EN ISO 712-1:2024 without any changes.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 712-2:2024

Cereals and cereal products - Determination of moisture content - Part 2: Automatic drying oven method (ISO 712-2:2024)
Uusim versioon Kehtiv alates 01.10.2024
Põhitekst

EVS-EN ISO 14593:2005

Water quality - Evaluation of ultimate aerobic biodegradability of organic compounds in aqueous medium - Method by analysis of inorganic carbon in sealed vessels (CO2 headspace test)
Uusim versioon Kehtiv alates 07.09.2005
Põhitekst

ISO 936:1998

Meat and meat products -- Determination of total ash
Uusim versioon Kehtiv alates 30.07.1998
Põhitekst

EVS-ISO 5667-5:2014

Vee kvaliteet. Proovivõtt. Osa 5: Juhised joogivee proovivõtuks veetöötlusjaamadest ja veevarustuse jaotusvõrkudest
Uusim versioon Kehtiv alates 03.09.2014