Tagasi

EVS-EN 15765:2010

Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of tin by inductively coupled plasma mass spectrometry (ICP-MS) after pressure digestion

Üldinfo
Kehtiv alates 04.03.2010
Alusdokumendid
EN 15765:2009
Direktiivid või määrused
puuduvad
Standardi ajalugu
Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
04.03.2010
Põhitekst
This European Standard specifies a method for the determination of tin in foodstuffs by inductively coupled plasma mass spectrometry (ICP-MS) after pressurized digestion. The collaborative study included carrot puree, tomato puree, pineapple, mixed fruit, white wine, peach powder, tomato powder, beans powder, powdered fruit yoghurt and fish powder foodstuffs having a mass fraction of tin ranging from 2,5 mg/kg to 259 mg/kg.
*
*
*
PDF
9,61 € koos KM-ga
Paber
9,61 € koos KM-ga
Sirvi standardit: 2,40 € koos KM-ga
Standardi monitooring
Teised on ostnud veel
Põhitekst

EVS-EN ISO 19343:2017

Microbiology of the food chain - Detection and quantification of histamine in fish and fishery products - HPLC method (ISO 19343:2017)
Uusim versioon Kehtiv alates 17.07.2017
Põhitekst

ISO 1576:1988

Tea -- Determination of water-soluble ash and water-insoluble ash
Uusim versioon Kehtiv alates 07.07.1988
Põhitekst

ISO 1577:1987

Tea -- Determination of acid-insoluble ash
Uusim versioon Kehtiv alates 10.09.1987
Põhitekst

ISO 1578:1975

Tea -- Determination of alkalinity of water-soluble ash
Uusim versioon Kehtiv alates 01.12.1975