Tagasi

EVS-EN 203-1:2021+A1:2023

Gaaskuumutusega toitlustusseadmed. Osa 1: Üldised ohutusnõuded

Üldinfo
Kehtiv alates 29.12.2023
Alusdokumendid
EN 203-1:2021+A1:2023
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
29.12.2023
Põhitekst + muudatus
31.12.2021
Põhitekst
This document specifies the requirements and test methods for the construction and operating characteristics relating to safety and rational use of energy for gas heated commercial catering and bakery appliances intended to be used indoor.
This document applies to all professional cooking and bakery appliances using gas for preparing food and drink.
Only appliances of types A1, A2, A3, B1 and B2, as defined in Clause 4, are considered in this document.
Only the net calorific value (Hi) and net Wobbe index (Wi) are used.
The requirements concerning specific types of appliances are given in the relevant Part 2.
Annex C (informative) lists the main types of equipment covered by the scope of this document.
Appliances covered by this document are not intended to use gases containing carbon monoxide or other toxic components.
NOTE  For appliances intended to be used in vehicles, in trailers or on-board ships, additional requirements can be necessary.
*
*
*
PDF
34,16 € koos KM-ga
Paber
34,16 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN IEC 60335-1:2023

Majapidamis- ja muud taolised elektriseadmed. Ohutus. Osa 1: Üldnõuded
Kehtiv alates 29.12.2023
Muudatus

EVS-EN IEC 60335-1:2023/A11:2023

Majapidamis- ja muud taolised elektriseadmed. Ohutus. Osa 1: Üldnõuded
Kehtiv alates 29.12.2023
Põhitekst + muudatus

EVS-EN 203-2-4:2021+A1:2023

Gaaskuumutusega toitlustusseadmed. Osa 2-4: Erinõuded. Fritüürid
Uusim versioon Kehtiv alates 29.12.2023
Põhitekst + muudatus

EVS-EN 203-2-2:2021+A1:2023

Gaaskuumutusega toitlustusseadmed. Osa 2-2: Erinõuded. Ahjud
Uusim versioon Kehtiv alates 29.12.2023