Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 23275-2:2008

Animal and vegetable fats and oils - Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate - Part 2: Quantification of cocoa butter equivalents

Üldinfo

Kehtiv alates 09.01.2009
Alusdokumendid
ISO 23275-2:2006; EN ISO 23275-2:2008
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
09.01.2009
Põhitekst
This part of ISO 23275 specifies a procedure for the quantification of cocoa butter equivalents (CBEs) in cocoa butter (CB) and plain chocolate by high-resolution capillary gas chromatography (HR-GC) of triacylglycerols, and subsequent data evaluation by partial least-squares regression analysis.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring