Tagasi

EVS-EN ISO 3093:2007

Nisu, rukis ja nimetatud teraviljast valmistatud jahu, durumnisu ja durumnisust valmistatud manna. Langemisarvu määramine Hagberg-Perteni meetodil

Üldinfo
Kehtetu alates 04.03.2010
Alusdokumendid
ISO 3093:2004; EN ISO 3093:2007
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
04.03.2010
Põhitekst
03.04.2009
Parandus
Põhitekst
EVS-ISO 3093:2003
This International Standard describes the determination of the a-amylase activity of cereals by the Falling Number method according to Hagberg-Perten. This method is applicable to cereal grains, in particular to wheat and rye and their respective flours, durum wheat and its semolina. For the purposes of this International Standard the term "flour" includes semolina and ground grain (wholemeal), the particle sizes of which are defined. This method is not applicable for the determination of low levels of a-amylase activity, which can be carried out in accordance with ISO 7973.
*
*
*
PDF
19,52 € koos KM-ga
Paber
19,52 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 13690:2007

Teravili, kaunvili ja jahvatatud tooted. Proovivõtt staatilistest kogustest
Kehtetu alates 04.08.2010