Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 6571:2009

Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method)

Üldinfo

Kehtiv alates 08.10.2009
Alusdokumendid
ISO 6571:2008; EN ISO 6571:2009
Tegevusala (ICS grupid)
67.220.10 Vürtsid ja maitseained
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
18.12.2017
Muudatus
08.10.2009
Põhitekst
This International Standard specifies a method for the determination of the volatile oil content of spices,
condiments and herbs.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,20 € koos KM-ga
Paber
12,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Muudatus

EVS-EN ISO 6571:2009/A1:2017

Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) - Amendment 1 (ISO 6571:2008/Amd 1:2017)
Uusim versioon Kehtiv alates 18.12.2017