Tagasi

EVS-EN ISO 7540:2010

Ground paprika (Capsicum annuum L.) - Specification

Üldinfo
Kehtetu alates 15.09.2020
Alusdokumendid
ISO 7540:2006; EN ISO 7540:2010
Tegevusala (ICS grupid)
67.220.10 Vürtsid ja maitseained
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
15.09.2020
Põhitekst
06.04.2010
Põhitekst
This International Standard defines the requirements for ground paprika. A method for the determination of the moisture content of ground paprika is given in Annex A. Recommendations relative to storage and transport conditions are given in Annex B. A list of terms used in different countries for paprika (Capsicum annuum L.) is given in Annex C. This International Standard is not applicable to ground chillies and capsicums.
*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring