Tagasi

EVS-ISO 5496:2001

Sensoorne analüüs. Metoodika. Assessorite vastuvõtmine ja koolitamine lõhnade tajumiseks ja äratundmiseks

Üldinfo
Kehtetu alates 05.07.2011
Alusdokumendid
ISO 5496:1992
Tegevusala (ICS grupid)
67.240 Sensoorne analüüs
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
Põhitekst
Käesolev standard kirjeldab erinevaid meetodeid assessorite võimete määramiseks  ning lõhnalevitavate toodete identifitseerimise ja kirjeldamise koolitamiseks. Selles standardis kirjeldatud meetod on sobiv kasutamiseks toiduainetööstuses ja tööstuses, mis rakendab olfaktoorset analüüsi (nt parfümeeria, kosmeetika ja aroomid).
*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 4833:2006

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Horisontaalmeetod mikroorganismide arvu määramiseks. Kolooniate loendamise tehnika 30 °C juures
Kehtetu alates 09.12.2013
Põhitekst

EVS-EN ISO 707:2008

Piim ja piimatooted. Proovivõtujuhend
Uusim versioon Kehtiv alates 07.10.2008
Põhitekst

EVS-EN ISO 7208:2008

Kooritud piim, vadak ja pett. Rasvasisalduse määramine. Gravimeetriline meetod (Referentsmeetod)
Uusim versioon Kehtiv alates 09.01.2009
Põhitekst

EVS-EN ISO 7218:2008

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Üldnõuded ja juhised mikrobioloogilisteks uuringuteks
Uusim versioon Kehtiv alates 07.02.2008