Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 7208:2008

Kooritud piim, vadak ja pett. Rasvasisalduse määramine. Gravimeetriline meetod (Referentsmeetod)

Üldinfo

Kehtiv alates 09.01.2009
Alusdokumendid
ISO 7208:2008; EN ISO 7208:2008
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
09.01.2009
Põhitekst
This International Standard specifies the reference method for the determination of the fat content of liquid skimmed milk, whey and buttermilk. It is a particularly accurate gravimetric method especially for the purpose of establishing the operating efficiency of cream separators. This International Standard also specifies the reference method for establishing correction tables for procedures with skimmed milk butyrometers.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-ISO 5496:2001

Sensoorne analüüs. Metoodika. Assessorite vastuvõtmine ja koolitamine lõhnade tajumiseks ja äratundmiseks
Uusim versioon Kehtetu alates 05.07.2011
Põhitekst

EVS-EN ISO 4833:2006

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Horisontaalmeetod mikroorganismide arvu määramiseks. Kolooniate loendamise tehnika 30 °C juures
Kehtetu alates 09.12.2013
Põhitekst

EVS-EN ISO 707:2008

Piim ja piimatooted. Proovivõtujuhend
Uusim versioon Kehtiv alates 07.10.2008
Põhitekst

EVS-EN ISO 7218:2008

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Üldnõuded ja juhised mikrobioloogilisteks uuringuteks
Uusim versioon Kehtiv alates 07.02.2008