Tagasi

EVS-ISO 6611:2011

Piim ja piimatooted. Pärmide ja/või hallituste kolooniaid moodustavate ühikute arvuline määramine. Kolooniate loendamise meetod temperatuuril 25 °C

Üldinfo
Kehtiv alates 06.09.2011
Alusdokumendid
ISO 6611:2004
Direktiivid või määrused
puuduvad
Standardi ajalugu
Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
06.09.2011
Põhitekst
See rahvusvaheline standard määratleb piimas ja piimatoodetes olevate elusate pärmide ja/või hallituste kolooniaid moodustavate ühikute (CFU) määramise ja loendamise meetodi kolooniate arvu loendamise tehnikaga temperatuuril 25 °C. Meetodit rakendatakse toodetele: - piim ja vedelad piimatooted, - piimapulber, vadakupulber, petipulber, laktoos, - juust, - happekaseiin, piimhappekaseiin, laabikaseiin, - kaseinaadid, hapuvadakupulber, - või, - külmutatud piimatooted (kaasa arvatud jäätised), - keedukreemid, desserdid, fermenteeritud piim ja koor. MÄRKUS See meetod ei sobi paljudele termolabiilsetele pärmidele (värsketes juustudes). Sel juhul tuleb eelistada pindkülvitehnikat
*
*
*
PDF
7,76 € koos KM-ga
Paber
7,76 € koos KM-ga
Hind: 2,40 € koos KM-ga
Standardi monitooring
Teised on ostnud veel
Põhitekst

EVS-EN ISO 4833:2006

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Horisontaalmeetod mikroorganismide arvu määramiseks. Kolooniate loendamise tehnika 30 °C juures
Kehtetu alates 09.12.2013
Põhitekst

EVS-EN ISO 5534:2004

Juust ja sulatatud juust. Kuivainesisalduse määramine. (Referentsmeetod)
Uusim versioon Kehtiv alates 12.10.2004
Põhitekst

EVS-ISO 21528-2:2011

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Horisontaalmeetodid Enterobacteriaceae avastamiseks ja arvuliseks määramiseks. Osa 2: Kolooniate loendamise meetod
Kehtetu alates 17.07.2017
Põhitekst

EVS-ISO 2446:2011

Piim. Rasvasisalduse määramine
Uusim versioon Kehtiv alates 06.09.2011