Tagasi

EVS-EN ISO 16140-3:2021

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory (ISO 16140-3:2021)

Üldinfo
Kehtiv alates 15.02.2021
Alusdokumendid
ISO 16140-3:2021; EN ISO 16140-3:2021
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
15.02.2021
Põhitekst
This document deals with verification of methods for the detection and/or the enumeration of microorganisms, with particular emphasis on the implementation of a reference/alternative method in the user laboratory and verification of a reference/alternative method using items included in the scope of the method and tested routinely but not tested in the original validation study
*
*
*
PDF
39,04 € koos KM-ga
Paber
39,04 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 18593:2018

Toiduahela mikrobioloogia. Pinnaproovide võtmise horisontaalmeetodid
Uusim versioon Kehtiv alates 04.09.2018
Põhitekst

EVS-EN ISO 17604:2015

Toiduahela mikrobioloogia. Proovivõtt rümpadelt mikrobioloogiliseks analüüsiks
Uusim versioon Kehtiv alates 06.10.2015
Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-6:2013

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 6: Specific rules for the preparation of samples taken at the primary production stage (ISO 6887-6:2013)
Uusim versioon Kehtiv alates 02.04.2013
Põhitekst

EVS-EN ISO 16140-2:2016

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method (ISO 16140-2:2016)
Uusim versioon Kehtiv alates 03.08.2016