Tagasi

EVS-EN ISO 11133:2014

Toidu, loomasööda ja vee mikrobioloogia. Söötmete ettevalmistamine, valmistamine, säilitamine ja toimivuse kontrollimine

Üldinfo
Kehtiv alates 01.07.2014
Alusdokumendid
ISO 11133:2014; EN ISO 11133:2014
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
16.07.2020
Muudatus
16.07.2020
Põhitekst + muudatus
02.04.2018
Muudatus
02.04.2018
Põhitekst + muudatus
01.07.2014
Põhitekst
03.03.2011
Muudatus
07.05.2009
Põhitekst
13.05.2004
Põhitekst
See rahvusvaheline standard määratleb söötmete kvaliteedi tagamisega seotud terminid ja esitab üksikasjalikult toidu, loomasööda ning toidu või sööda tootmise keskkonnast ning tarbimiseks mõeldud või toidu tootmiseks kasutatavast veest võetud proovide mikrobioloogiliseks analüüsimiseks kasutatavate söötmete ettevalmistamiseks kohaldatavad nõuded.
Neid nõudeid kohaldatakse kõikidele söötmete kategooriatele, mis on valmistatud kasutamiseks mikrobioloogilisi analüüse tegevates laboratooriumites.
Lisaks on antud rahvusvahelises standardis sätestatud nõuded ning kirjeldatud meetodeid, mida kasutatakse söötmete toimivuse kontrollimiseks. See rahvusvaheline standard kehtib erinevatele tootjatele, sealhulgas:
— äriühingutele, kes toodavad ja/või turustavad kasutusvalmis või poolvalmis taastatavaid või dehüdreeritud söötmeid;
— mitteäriühingutele, kes tarnivad söötmeid kolmandatele isikutele;
— söötmeid oma tarbeks valmistavatele mikrobioloogialaboritele.
*
*
*
PDF
39,04 € koos KM-ga
Paber
39,04 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

ISO 7704:1985

Water quality -- Evaluation of membrane filters used for microbiological analyses
Kehtetu alates 12.01.2023
Põhitekst

EVS-EN ISO 11079:2008

Ergonomics of the thermal environment - Determination and interpretation of cold stress when using required clothing insulation (IREQ) and local cooling effects
Uusim versioon Kehtiv alates 07.02.2008
Põhitekst

CEN ISO/TS 17728:2015

Toiduahela mikrobioloogia. Proovivõtumeetodid toidu- ja söödaproovide mikrobioloogiliseks analüüsiks
Uusim versioon Kehtiv alates 02.07.2015
Põhitekst

EVS-EN 16034:2014

Uksed, väravad ja avatavad aknad. Tootestandard, toodete omadused. Tulepüsivus ja/või suitsupidavus
Uusim versioon Kehtiv alates 07.11.2014