Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 11133:2014/A1:2018

Toidu, loomasööda ja vee mikrobioloogia. Söötmete ettevalmistamine, valmistamine, säilitamine ja toimivuse kontrollimine. Muudatus 1

Üldinfo

Kehtiv alates 02.04.2018
Alusdokumendid
ISO 11133:2014/Amd 1:2018; EN ISO 11133:2014/A1:2018
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
16.07.2020
Põhitekst + muudatus
02.04.2018
Muudatus
02.04.2018
Põhitekst + muudatus
01.07.2014
Põhitekst
Muudatus standardile EVS-EN ISO 11133:2014.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
12,20 € koos KM-ga
Paber
12,20 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Muudatus

EVS-EN ISO 11133:2014/A2:2020

Toidu, loomasööda ja vee mikrobioloogia. Söötmete ettevalmistamine, valmistamine, säilitamine ja toimivuse kontrollimine. Muudatus 2
Kehtiv alates 16.07.2020
Põhitekst

EVS-EN ISO 11731:2017

Water quality - Enumeration of Legionella (ISO 11731:2017)
Uusim versioon Kehtiv alates 16.06.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 16212:2017

Cosmetics - Microbiology - Enumeration of yeast and mould (ISO 16212:2017)
Kehtiv alates 17.07.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 18415:2017

Cosmetics - Microbiology - Detection of specified and non-specified microorganisms (ISO 18415:2017)
Kehtiv alates 05.07.2017