Tagasi

EVS-EN ISO 11133:2014/A1:2018

Toidu, loomasööda ja vee mikrobioloogia. Söötmete ettevalmistamine, valmistamine, säilitamine ja toimivuse kontrollimine. Muudatus 1

Üldinfo
Kehtiv alates 02.04.2018
Alusdokumendid
ISO 11133:2014/Amd 1:2018; EN ISO 11133:2014/A1:2018
Direktiivid või määrused
puuduvad
Standardi ajalugu
Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
16.07.2020
Põhitekst + muudatus
02.04.2018
Muudatus
02.04.2018
Põhitekst + muudatus
01.07.2014
Põhitekst
Muudatus standardile EVS-EN ISO 11133:2014.
*
*
*
PDF
8,86 € koos KM-ga
Paber
8,86 € koos KM-ga
Hind: 2,40 € koos KM-ga
Standardi monitooring
Teised on ostnud veel
Põhitekst

EVS-EN ISO 13843:2017

Water quality - Requirements for establishing performance characteristics of quantitative microbiological methods (ISO 13843:2017)
Uusim versioon Kehtiv alates 02.08.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 29621:2017

Cosmetics - Microbiology - Guidelines for the risk assessment and identification of microbiologically low-risk products (ISO 29621:2017)
Uusim versioon Kehtiv alates 18.04.2017
Põhitekst

ISO 10307-2:2009

Petroleum products -- Total sediment in residual fuel oils -- Part 2: Determination using standard procedures for ageing
Uusim versioon Kehtiv alates 05.02.2009
Põhitekst

EVS-EN 15984:2017

Petroleum industry and products - Determination of composition of refinery heating gas and calculation of carbon content and calorific value - Gas chromatography method
Uusim versioon Kehtiv alates 16.08.2017