Tagasi

EVS-EN ISO 11133:2014/A2:2020

Toidu, loomasööda ja vee mikrobioloogia. Söötmete ettevalmistamine, valmistamine, säilitamine ja toimivuse kontrollimine. Muudatus 2

Üldinfo
Kehtiv alates 16.07.2020
Alusdokumendid
EN ISO 11133:2014/A2:2020; ISO 11133:2014/Amd 2:2020
Direktiivid või määrused
puuduvad
Standardi ajalugu
Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
16.07.2020
Muudatus
16.07.2020
Põhitekst + muudatus
01.07.2014
Põhitekst
Standardi EVS-EN ISO 11133:2014 muudatus.
*
*
*
PDF
11,39 € koos KM-ga
Paber
11,39 € koos KM-ga
Hind: 2,40 € koos KM-ga
Standardi monitooring
Teised on ostnud veel
Muudatus

EVS-EN ISO 7932:2005/A1:2020

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of presumptive Bacillus cereus - Colony-count technique at 30 degrees C - Amendment 1: Inclusion of optional tests (ISO 7932:2004/Amd 1:2020, Corrected version 2020-08)
Uusim versioon Kehtiv alates 04.05.2020
Muudatus

EVS-EN ISO 6579-1:2017/A1:2020

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. - Amendment 1 Broader range of incubation temperatures, amendment to the status of Annex D, and correction of the composition of MSRV and SC (ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020)
Kehtiv alates 02.04.2020
Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-5:2020

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 5: Erieeskirjad piima ja piimatoodete ettevalmistamiseks
Uusim versioon Kehtiv alates 01.09.2020
Põhitekst

EVS-EN 13834:2020

Cookware - Ovenware for use in traditional domestic ovens
Uusim versioon Kehtiv alates 02.10.2020