Tagasi

EVS-EN ISO 6887-5:2020

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 5: Erieeskirjad piima ja piimatoodete ettevalmistamiseks

Üldinfo
Kehtiv alates 01.09.2020
Alusdokumendid
EN ISO 6887-5:2020; ISO 6887-5:2020
Direktiivid või määrused
puuduvad
Standardi ajalugu
Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
01.09.2020
Põhitekst
04.10.2010
Põhitekst
See dokument täpsustab piima ja piimatoodete proovide ja nende algsuspensioonide ettevalmistamise eeskirjad mikrobioloogiliseks uuringuks juhul, kui proovid vajavad standardis ISO 6887-1 määratletud üldmeetoditest erinevat ettevalmistust. See dokument ei sisalda proovide ettevalmistamist loendamise ja tuvastamise katsemeetoditeks, mille korral on ettevalmistamise üksikasjad sätestatud asjakohastes rahvusvahelistes standardites. See dokument on ette nähtud kasutamiseks koos standardiga ISO 6887-1. Seda dokumenti saab rakendada järgmiste toodetega: a) piim ja vedelad piimatooted; b) kuivatatud piimatooted; c) juust ja juustutooted; d) kaseiin ja kaseinaadid; e) või; f) piimapõhine jäätis; g) piimapõhine keedukreem, desserdid ja rõõsk koor; h) hapendatud piimad, jogurt, probiootilised piimatooted ja hapukoor; i) dehüdreeritud piimapõhised imikutoidud, probiootikumidega või ilma.
*
*
*
PDF
11,39 € koos KM-ga
PDF redline
13,67 € koos KM-ga
Paber
11,39 € koos KM-ga
Hind: 2,40 € koos KM-ga
Standardi monitooring
Teised on ostnud veel
Muudatus

EVS-EN ISO 11133:2014/A2:2020

Toidu, loomasööda ja vee mikrobioloogia. Söötmete ettevalmistamine, valmistamine, säilitamine ja toimivuse kontrollimine. Muudatus 2
Kehtiv alates 16.07.2020
Muudatus

EVS-EN ISO 7932:2005/A1:2020

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of presumptive Bacillus cereus - Colony-count technique at 30 degrees C - Amendment 1: Inclusion of optional tests (ISO 7932:2004/Amd 1:2020, Corrected version 2020-08)
Uusim versioon Kehtiv alates 04.05.2020
Muudatus

EVS-EN ISO 6579-1:2017/A1:2020

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. - Amendment 1 Broader range of incubation temperatures, amendment to the status of Annex D, and correction of the composition of MSRV and SC (ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020)
Kehtiv alates 02.04.2020
Põhitekst + muudatus

EVS-EN ISO 11133:2014+A1+A2:2020

Toidu, loomasööda ja vee mikrobioloogia. Söötmete ettevalmistamine, valmistamine, säilitamine ja toimivuse kontrollimine
Uusim versioon Kehtiv alates 16.07.2020