Skip to main content
Tagasi

EVS-EN ISO 6887-5:2020

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 5: Erieeskirjad piima ja piimatoodete ettevalmistamiseks

Üldinfo

Kehtiv alates 01.09.2020
Alusdokumendid
EN ISO 6887-5:2020; ISO 6887-5:2020
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
01.09.2020
Põhitekst
04.10.2010
Põhitekst
See dokument täpsustab piima ja piimatoodete proovide ja nende algsuspensioonide ettevalmistamise eeskirjad mikrobioloogiliseks uuringuks juhul, kui proovid vajavad standardis ISO 6887-1 määratletud üldmeetoditest erinevat ettevalmistust.
See dokument ei sisalda proovide ettevalmistamist loendamise ja tuvastamise katsemeetoditeks, mille korral on ettevalmistamise üksikasjad sätestatud asjakohastes rahvusvahelistes standardites.
See dokument on ette nähtud kasutamiseks koos standardiga ISO 6887-1.
Seda dokumenti saab rakendada järgmiste toodetega:
a) piim ja vedelad piimatooted;
b) kuivatatud piimatooted;
c) juust ja juustutooted;
d) kaseiin ja kaseinaadid;
e) või;
f) piimapõhine jäätis;
g) piimapõhine keedukreem, desserdid ja rõõsk koor;
h) hapendatud piimad, jogurt, probiootilised piimatooted ja hapukoor;
i) dehüdreeritud piimapõhised imikutoidud, probiootikumidega või ilma.

Nõutud väljad on tähistatud *

*
*
*
PDF
15,86 € koos KM-ga
PDF redline
20,62 € koos KM-ga
Paber
15,86 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-1:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 1: Üldeeskirjad algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamiseks
Uusim versioon Kehtiv alates 18.04.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-4:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 4: Erinevate toodete ettevalmistamise erieeskirjad
Uusim versioon Kehtiv alates 18.04.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-2:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 2: Liha ja lihatoodete ettevalmistamise erieeskirjad
Uusim versioon Kehtiv alates 18.04.2017
Põhitekst + muudatus

EVS-EN ISO 6887-3:2017+A1:2020

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 3: Kala ja kalatoodete ettevalmistamise erieeskirjad
Uusim versioon Kehtiv alates 15.10.2020