Tagasi

EVS-EN ISO 6887-5:2010

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 5: Erieeskirjad piima ja piimatoodete ettevalmistamiseks

Üldinfo
Kehtetu alates 01.09.2020
Alusdokumendid
ISO 6887-5:2010; EN ISO 6887-5:2010
Direktiivid või määrused
puuduvad

Standardi ajalugu

Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
01.09.2020
Põhitekst
04.10.2010
Põhitekst
Põhitekst
EVS-EN ISO 8261:2002
See standardisarja ISO 6887 osa täpsustab piima ja piimatoodete proovide ja nende suspensioonide ettevalmistamise eeskirjad mikrobioloogiliseks uuringuks juhul, kui proovid vajavad standardis ISO 6887-1 määratletud üldmeetoditest erinevat ettevalmistust. Üldjuhised algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamiseks mikrobioloogiliseks uuringuks määratleb ISO 6887-1.
See ISO 6887 osa välistab proovide ettevalmistamise nii arvuliseks määramiseks kui ka avastamise katsemeetoditeks, kui ettevalmistamise üksikasjad on täpsustatud vastavates rahvusvahelistes standardites.
See ISO 6887 osa on rakendatav:
a) piimale ja vedelatele piimatoodetele;
b) kuivatatud piimatoodetele;
c) juustule;
d) kaseiinile ja kaseinaatidele;
e) võile;
f) jäätisele;
g) keedukreemidele, dessertidele ja rõõsale koorele;
h) hapendatud piimale ja hapukoorele;
i) piimapõhistele imikutoitudele.
*
*
*
PDF
13,42 € koos KM-ga
Paber
13,42 € koos KM-ga
Sirvi standardit alates 2,44 € koos KM-ga
Standardi monitooring

Teised on ostnud veel

Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-1:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 1: Üldeeskirjad algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamiseks
Uusim versioon Kehtiv alates 18.04.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-2:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 2: Liha ja lihatoodete ettevalmistamise erieeskirjad
Uusim versioon Kehtiv alates 18.04.2017
Põhitekst

EVS-EN ISO 6887-4:2017

Toiduahela mikrobioloogia. Katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 4: Erinevate toodete ettevalmistamise erieeskirjad
Uusim versioon Kehtiv alates 18.04.2017
Põhitekst

CEN ISO/TS 11133-1:2009

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Guidelines onpreparation and production of culture media - Part 1: Generalguidelines on quality assurance for the preparation of culturemedia in the laboratory
Kehtetu alates 01.07.2014