Tagasi

EVS-ISO 2446:2011

Piim. Rasvasisalduse määramine

Üldinfo
Kehtiv alates 06.09.2011
Alusdokumendid
ISO 2446:2008
Direktiivid või määrused
puuduvad
Standardi ajalugu
Staatus
Kuupäev
Tüüp
Nimetus
06.09.2011
Põhitekst
Põhitekst
See rahvusvaheline standard määratleb Gerberi meetodi piima rasvasisalduse määramiseks ja sisaldab juhiseid piimapipeti ruumala kontrollimiseks (lisa A) ning parandi määramiseks ja tulemuste korrigeerimiseks juhul, kui piim ei ole keskmise rasvasisaldusega (vt 6.1). Meetod on rakendatav vedela piima korral, mis on täis- või osaliselt kooritud piim, toor- või pastöriseeritud piim. Lisatud täpsustatud muudatustega on see ka rakendatav: a) konservante sisaldavale piimale (vt peatükk 11); b) homogeniseeritud piimale, osaliselt steriliseeritud piimale ja kõrgkuumutatud (UHT) piimale (vt peatükk 12); c) kooritud piimale (vt peatükk 13). MÄRKUS Tulemus, mis saadakse peatükis 12 (modifitseeritud piima jaoks, mida on homogeniseeritud) määratletud protseduuriga, võib olla veidi suurem.
*
*
*
PDF
9,61 € koos KM-ga
Paber
9,61 € koos KM-ga
Hind: 2,40 € koos KM-ga
Standardi monitooring
Teised on ostnud veel
Põhitekst

EVS-EN ISO 4833:2006

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Horisontaalmeetod mikroorganismide arvu määramiseks. Kolooniate loendamise tehnika 30 °C juures
Kehtetu alates 09.12.2013
Põhitekst

EVS-EN ISO 5534:2004

Juust ja sulatatud juust. Kuivainesisalduse määramine. (Referentsmeetod)
Uusim versioon Kehtiv alates 12.10.2004
Põhitekst

EVS-ISO 6611:2011

Piim ja piimatooted. Pärmide ja/või hallituste kolooniaid moodustavate ühikute arvuline määramine. Kolooniate loendamise meetod temperatuuril 25 °C
Uusim versioon Kehtiv alates 06.09.2011
Põhitekst

EVS-ISO 21528-2:2011

Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia. Horisontaalmeetodid Enterobacteriaceae avastamiseks ja arvuliseks määramiseks. Osa 2: Kolooniate loendamise meetod
Kehtetu alates 17.07.2017